Om tyske vine

Udvalg af vine
 

Vort udvalg af vine koncentrerer sig om de tyske vine fra Nahe, Mosel, Rheinhessen og Pfalz. Vort omfattende udvalg er afrundet af et antal valgmuligheder fra Frankrig, Ungarn og andre kendte vinområder i verden.

Forskelligartethed i vort udvalg af vine med mange specialiteter og typer af sekt og nøje udvalgte internationale vine. De kan fuldt ud stole på kvaliteten af vore vine – det vil vore erfarne ønologer sørge for!

Vi vil med glæde tilbyde Dem en personlig vinsmagning, som kan finde sted i Deres eget hjem.

_______________________________________________________________________

Nahe
Dette vindyrkende område dækker et antal på 4.400 hektarer og er beliggende midt i Tyskland. Sammen med de kendte vindistrikter Bad Kreuznach og Burg Layen, er Nahe kendt for dets elegante, pikante og delikate søde vine, som er specielt populære i England og USA.

Mosel – Saar – Ruwer
Et af de mest imponerende vinlandskaber i verden, som i kraft af sine stejle skrænter langs Mosel-floden, producerer vine der er lette og friske.

Mosel-vine er normalt fyldt på den traditionelle ”Schlegelflasche” (typisk langhalset tysk vinflaske).

Rheinhessen
Rheinhessen er verdenskendt for ”Liebfraumilch”. De forskellige lokaliteter og jordbundsforhold sikrer et rigt og varieret udvalg af smagsvarianter lige fra delikate bløde vine til milde vine med en fyldig sødme.

Den kendte forfatter Carl Zuckmeyer beskrev engang vinene fra sit hjemland som ”glædens vin”, fordi de gør alle glade.

Rheinpfalz
Rheinpfalz er kendt for dets 80 km lange ”tyske vinbælte” og for Europas største aftapningssted i Bad Dürkheim.

Hvert år kommer hundredetusinde besøgende til vinfestival her for at nyde landskabet, befolkningen og vinene fra Pfalz – som bekendt er lette og milde, duftende og fulde af smag.

Rheingau
Intet andet tysk vindistrikt har opnået et så flot omdømme som Rheingau. Ideelle jordbunds- og klimatiske forhold gør at man kan producere vine af høj kvalitet. Næsten 76% af produktionen er Rieslingvine, som har en stor bouquet og en dejlig frugtsmag. Den slanke brune vinflaske ”Schlegelflasche” er typisk for Rheingau vine.

”Edition Pieroth” En mousserende perle
Sprudlende mousserende vin, den mest raffinerede drik i verden, fører til oplevelser af den mest usædvanlige slags.

Værdifulde ingredienser fra basisvine af højeste kvalitet, giver den mousserende sekt ”Edition Pieroth” en fylde og smag, som altid synes ny og overraskende. Den er en fornøjelse at kigge på i kraft af dens elegante blå flaske og samtidig fristende i glasset og en skøn fornøjelse for ganen – en oplevelse af speciel karakter hver gang!

Udforsk en verden af internationale vine
Som supplement til vine fra de mest populære vinproducerende lande i Europa såsom Frankrig, Italien, Spanien og Ungarn, finder De hos Pieroth også vine fra ”den nye verden”.

De nye vinlande såsom Argentina, Chile, Californien og Sydafrika i særdeleshed, har skabt en revolution på det internationale vinmarked i de seneste år og er særdeles populære hos vinelskere.

Vore erfarne ønologer var de første fagfolk til at opfange denne trend og har dermed kunnet imødekomme selv de mest usædvanlige kundeønsker over hele verden.

Kommentarer er lukket.